Kiekvienas gali būti didelis

„ChB Jelly House“ – marmeladinių saldainių menas nuo nulio

  • Pradžia: 2015 m. Marija Chenkina-Baranovska pradėjo prekiauti marmeladiniais saldainiais, pagamintais iš natūralių medžiagų. Šiemet ėmėsi ir jų gamybos.
  • Dabar: Sėkmingai plėtoja verslą – turi dvi parduotuvėles Vilniaus prekybos centruose, saldainiai, kartu su kitomis ekologiškomis bei veganiškomis prekėmis, parduodami „ChB Jelly House“ partnerių parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Birštone, Biržuose, Tauragėje. Marmeladiniais įmonės saldainiais taip pat prekiaujama mugėse, „ChB Jelly House“ priima ir individualius užsakymus.
  • Veiklos sritis: Iš natūralių žaliavų gamina marmeladinius saldainius.
  • Sėkmės paslaptis: Dėmesys visų saldainių ingredientų kokybei bei natūralumui.
  • Ateities planai: plėsti prekybos vietų skaičių ir taip su produkcija supažindinti vis daugiau Lietuvos gyventojų.

Neretai tenka girdėti, kad saldumynai kenkia sveikatai ir juos derėtų vartoti su atsarga bei saiku. Tačiau „ChB Jelly House“ saldumynams ši taisyklė negalioja. Įmonė savo gamintais marmeladiniais saldainiais prekiauja 2 nuosavose parduotuvėlėse Vilniuje bei partnerių parduotuvėse dar 7 Lietuvos miestuose. Šie saldumynai parduodami ir internete, ir mugėse.

„Aš pati labai mėgstu tokius saldainius, todėl iš savo patirties žinojau – Lietuvoje nėra gerų ir kokybiškų marmeladinių saldainių. Taigi, niša buvo tuščia ir mes nusprendėme ją užpildyti.

Su saldainių gamyba iki tol nebuvau susidūrusi – tiesiog kilo mintis ir ėmėmės verslo plikoje vietoje. Pasiryžti tam nebuvo lengva, tačiau nusprendėm surizikuoti“, – apie verslo pradžią pasakoja įmonės savininkė Marija Chenkina–Baranovska.

„ChB Jelly House“ gamina išskirtinius marmeladinius saldainius – jų gamybai pasitelkiami kuo natūralesni ingredientai, stengiamasi dėti kuo mažiau maistinių priedų. Tiesa, be maistinių priedų (tirštiklių, dažiklių ir kitų) marmeladinių saldainių nepagaminsi, tačiau „ChB Jelly House“ renkasi tik natūralius priedus, apie kurių kilmę, paskirtį bei poveikį įmonė kruopščiai informuoja savo internetiniame puslapyje. Todėl nekeista, kad šie saldumynai dažniausiai parduodami kartu su kitais ekologiškais bei veganiškais maisto produktais.

Prieš imdamasi marmeladinių saldainių verslo, vadybos studijas baigusi M. Chenkina–Baranovska šioje srityje verslo patirties neturėjo. Pirmiausia ji pradėjo prekiauti tokiais saldumynais, o prieš pusmetį ėmėsi ir jų gamybos. Tiesa, šio meno teko mokytis nuo nulio.

„Pradžia buvo namie – virėm mažame puodelyje, bandėm, žiūrėjom, kas išeina“, – pasakoja pašnekovė, verdanti saldainius be kvapiųjų medžiagų, konservantų ir gliuteno, juose taip pat nenaudojama gyvulinė želatina.

Artėja Kalėdų šventės ir be saldumynų jas sunku įsivaizduoti. Kalėdinius saldumynus gaminanti „ChB Jelly House“ jau dabar jaučia didėjantį pirkėjų susidomėjimą bei ruošiasi antplūdžiui prieš didžiąsias metų šventes.


Grįžti atgal

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Paspaudę mygtuką „Sutinku“ arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su slapukų politika.